Od rozwiązań, które wypracujemy w energetyce, transporcie i designie, a także od zmiany trendów związanych z żywieniem, zależy nasza odpowiedź na zachodzące zmiany klimatyczne. Czy możemy je wyhamować lub znacząco spowolnić? Jakie są nasze możliwości, a gdzie napotykamy przeszkody?
Redakcja
Redakcja
Redakcja
Redakcja
Redakcja
Redakcja
Redakcja
Redakcja
Redakcja
Redakcja
Redakcja
Redakcja
z prezydentem Lechem Kaczyńskim rozmawia Redakcja
Redakcja
Redakcja
Redakcja
z ks. Andrzejem Kobylińskim rozmawia Redakcja
Redakcja
Redakcja
Redakcja
Redakcja
Redakcja
z ks. Grzegorzem Strzelczykiem rozmawia Redakcja
Redakcja
Redakcja
Redakcja
Redakcja
Redakcja
Redakcja
Redakcja
Redakcja
Redakcja
Redakcja
Korzystając z serwisu wyrażasz zgodę na używanie cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Zapoznaj się z Polityką prywatności.